Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Virginia Moreno, nova alcaldessa de Santa Oliva

Substitueix el republicà Josep Carreras a l’alcaldia, fruit del pacte de govern entre Compromís i ERC

Virginia Moreno Navarro substitueix Josep Carreras i Benach com a alcaldessa de Santa Oliva Virginia Moreno Navarro substitueix Josep Carreras i Benach com a alcaldessa de Santa Oliva AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Juny 2022 07:57

El passat dissabte 11 de juny, a les 11:00h, Virginia Moreno de Compromís per Santa Oliva va ser escollida nova alcadessa de Santa Oliva, en un ple extraordinari celebrat a l’Ajuntament, amb aquest únic punt a l’ordre del dia. Virginia Moreno serà alcaldessa el darrer any d’aquest mandat, tal i com es va acordar en el pacte de govern signat després de les eleccions del 2019 que donava l’alcaldia durant tres anys a Josep Carreras d’ERC i un any a Compromís per Santa Oliva - En Comú.

Un cop fetes les votacions, la nova alcaldessa va prendre la paraula per fer un discurs coincil.liador, refermant el pacte de govern vigent i oferint la disponibilitat de parlar amb tothom pel bé de Santa Oliva i posant en valor la feina dels regidors per al bon funcionament d’un Ajuntament.

La nova alcaldessa va repassar tota la feina feta durant aquests tres anys de mandat, com la posada en funcionament del nou sistema de recollida porta a porta, les obres de millora a la pista poliesportiva de Les Pedreres o l’ampliació de l’Escola La Parellada, entre d’altres. Finalment va tenir unes paraules d’agraïment a la seva família i al seu company de partit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: