Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC suspèn de militància la regidora del Vendrell Eva Mata

L'Executiva Nacional li suspèn cautelarment la militància "per un seguit d’infraccions molt greus" del codi ètic del partit en l’exercici del càrrec

Imatge d'arxiu de la regidora d'ERC del Vendrell, Eva Mata Sendra Imatge d'arxiu de la regidora d'ERC del Vendrell, Eva Mata Sendra ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Juny 2022 21:00

L’Executiva Nacional d’Esquerra Republicana ha aprovat aquest dilluns l’informe intern que proposa l’inici d’un expedient disciplinari a la regidora del Vendrell i diputada provincial Eva Mata Sendra. L’informe del Responsable de Compliment del Codi Ètic i del Codi de Conducta de l’organització considera acreditades "faltes constitutives d’infraccions de naturalesa molt greu". Entre elles, deixadesa de funcions en càrrecs públics retribuïts, usurpació de funcions orgàniques o l’execució d’accions contràries a la normativa interna de l’organització.

Per això, a l’espera que es pronunciï la Comissió de Garanties d’Esquerra Republicana, l’Executiva Nacional ha acordat la imposició de mesures cautelars com la suspensió de la militància i de les funcions institucionals que exerceix en nom d’ERC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: