Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de la Selva del Camp estudiarà si emprèn accions legals per "depurar responsabilitats" en el cas del SAD

Els cupaires denuncien la manca de transparència de l'Ajuntament i reclamen que no s'externalitzi el servei

El sindicat COS ha denunciat la situació de les 13 treballadores del SAD El sindicat COS ha denunciat la situació de les 13 treballadores del SAD CUP LA SELVA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juny 2022 20:46

La CUP de la Selva del Camp estudiarà si emprèn accions legals per "depurar responsabilitats" en el cas del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD). Inspecció de Treball ha conclòs que l'Ajuntament d'aquest municipi del Baix Camp ha tingut una treballadora sense contracte durant un any. Aquest dijous, el sindicat COS ha explicat que es tracta d'una irregularitat que afecta 13 empleades.

Davant d'aquests fets, els cupaires han reclamat que cessin les pressions cap a les treballadores i han denunciat la manca de transparència del consistori, a qui demanen que els faciliti tota la informació relativa a aquest cas. Els anticapitalistes també han demanat que no s'externalitzi el servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: