Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC de Cambrils denuncia la manca de mitjans de pagament dels tributs municipals

El grup de l'oposició es queixa que el trencament amb CaixaBank obliga als ciutadans afectats a contactar amb l'Ajuntament per pagar l'IBI o l'impost de vehicles 

Dijous passat es va fer públic que Caixabank deixa de ser entitat col·laboradora de l’Ajuntament de Cambrils Dijous passat es va fer públic que Caixabank deixa de ser entitat col·laboradora de l’Ajuntament de Cambrils ERC CAMBRILS / CEDIDA PER REVISTA CAMBRILS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Juny 2022 12:26

El passat dijous es va fer públic que CaixaBank deixa de ser entitat col.laboradora de l’Ajuntament de Cambrils. D’aquesta manera, la ciutadania cambrilenca no podrà pagar els rebuts municipals des d’aquesta entitat bancària. A propòsit d'això, ERC de Cambrils ha expressat a través d'un comunicat el seu malestar per les dificultats que això provoca entre els ciutadans que realitzaven el pagament dels seus tributs a través d'aquesta entitat bàncària.

Segons els republicans, tenint en compte que ens trobem en ple període de pagament de les taxes municipals com l'IBI o l'impost de vehicles, "moltes veïnes i veïns s'han vist abocats a posar-se en contacte amb l'Ajuntament per realitzar el pagament a les oficines municipals". Des d'ERC s'ha volgut denunciar que, a més a més, la ciutadania cambrilenca "s'ha trobat però amb una greu deficiència en l'atenció telefònica i que s'està donant cita prèvia per a realizar els pagaments a finals de juny, quan ja haurà finalitzat el període de pagament".

La portaveu d'ERC a Cambrils i exalcaldessa, Camí Mendoza, ha afimrat que "l’any passat vam negociar amb aquesta entitat les condicions per mantenir la relació i hi havia acord amb l’Ajuntament. No entenem per quin motiu s’han estroncat”. 

“Exigim al govern municipal que disposi dels mitjans necessaris per atendre la ciutadania i recuperi la bona relació amb les entitats bancàries per facilitar les gestions dels veïns i veïnes”, ha afegit Mendoza.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: