Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llauradó: "Ara toca que Esquerra lideri la ciutat des de l'alcaldia"

Els republicans fan balanç dels tres anys del mandat i apunten que "com més forts som al govern, més i millor avança Reus"

Els regidors d'ERC Reus han fet balanç de l'acció política en aquests tres anys de mandat Els regidors d'ERC Reus han fet balanç de l'acció política en aquests tres anys de mandat MBO
Vida Municipal Marc Busquets-Reus Digital
Dimarts, 31 Mai 2022 07:46

La plaça de Gabriel Ferrater, al barri Fortuny, ha estat l'indret escollit per ERC per fer balanç dels tres anys de l'actual mandat, i tot albirant ja a l'horitzó les municipals de 2023. La tria, ha dit la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha estat perquè "volem obrir-nos a tots els veïns i el nostre projecte és per a tothom" i d'aquesta manera contribuir a fer de la capital del Baix Camp "una ciutat millor". "Com més forta és Esquerra al govern, i s'ha demostrat tot aquest temps, més i millor avança Reus", ha assegurat.

Acompanyada de la resta dels components del grup municipal d'Esquerra, Llauradó ha introduït el passi d'un breu audiovisual en què s'han comentat alguns dels projectes de ciutat desenvolupats aquest mandat. "Anys enrere eren propostes, i ara ja són una realitat", ha precisat la vicealcaldessa, per a qui ERC ha aportat un "tarannà diferent" al govern, quelcom que "la ciutadania també ha copsat". "Hem donat estabilitat al govern municipal i això trasmet seguretat a la ciutadania", ha manifestat.

"Amb humilitat i escoltant tothom"

Ja amb la mirada posada als comicis de 2023, Llauradó ha expressat que a ERC Reus "volem una ciutat més moderna, més inclusiva i amb les persones al centre". Per tot plegat, ha conclòs que al grup municipal "no ens conformem, i volem més polítiques transformadores" per al futur de la capital del Baix Camp. "Ens ha arribat l'hora de liderar la ciutat, i ho volem fer des de l'alcaldia. Ho farem amb humilitat i escoltant tothom", ha reblat.

Preguntada per què tres anys enrere, si bé va tenir la possibilitat, Esquerra es va estimar més pactar l'alcaldia amb Junts i Carles Pellicer, Llauradó ha admès que "llavors ens calia més experiència". "Si la gent ens fa confiança, ara és el nostre moment. Els anys al govern ens han servit per adquirir experiència, com en clau personal me l'ha donada ser al capdavant de la Diputació, on he pogut conèixer quines són les necessitats dels ajuntaments", ha argumentat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: