Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Millorar el senyal TDT a Almoster", la proposta guanyadora dels pressupostos participatius

És l'única proposta que complia amb les condicions establertes a les bases aprovades per aquest procés

Cartell de la convocatòria dels Pressupostos Participatius d'Almoster 2022 Cartell de la convocatòria dels Pressupostos Participatius d'Almoster 2022 CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Mai 2022 21:57

L'any passat, l'Ajuntament d'Almoster va acordar destinar 20.000 euros del pressupost municipal de l'exercici 2022 per executar les propostes que la ciutadania proposés i decidís a través d'un procés participatiu.

Del 7 al 28 de febrer d'aquest any, els/les veïns/es van poder presentar les seves propostes. Un cop finalitzat aquest termini, un total de vuit persones són les que van decidir participar i aportar les seves idees.

Millorar el senyal TDT a Almoster, la proposta guanyadora

Seguint les bases, la comissió tècnica nomenada es va constituir per avaluar les diferents propostes fins al passat 29 d'abril i, d'aquestes vuit propostes, només una ha estat la que ha prosperat, atès que era l'única adequada a les condicions exigides: la de millorar el senyal TDT a Almoster.

En ser una només la que finalment ha resultat seleccionada, no s'ha obert l'últim tram del procés, que havia de ser del 9 al 27 de maig i era el moment en què la ciutadania podria haver votat per escollir les propostes que més els hi agradessin. Aquesta proposta serà objecte de desenvolupament al llarg d'aquest any 2022.

Tots/tes els/les participants que van fer les seves aportacions han rebut l'informe tècnic on consta la justificació de la decisió adoptada i els motius pels quals no s'ajustava als criteris establerts i no podia ser objecte de votació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: