Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Andreu Martín reuneix 83 avals per ser alcaldable del PSC a Reus

 

 Està previst que l'assemblea el proclami com a candidat el pròxim 2 de juny

 Està previst que l'assemblea proclami Andreu Martín com a candidat del PSC a l'alcaldia de Reus, el pròxim 2 de juny  Està previst que l'assemblea proclami Andreu Martín com a candidat del PSC a l'alcaldia de Reus, el pròxim 2 de juny ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Mai 2022 00:37

L’actual portaveu del Grup Municipal del PSC a Reus, Andreu Martín, ha entregat aquest matí els avals recollits per ser alcaldable per a les eleccions del 2023. Martín ha reunit un total de 83 signatures entre el passat dimecres 18 de maig i ahir, dilluns 23.

Ara, un cop es facin les comprovacions dels avals, Martín serà proclamat precandidat i en l’assemblea del pròxim 2 de juny serà ratificat com a cap de llista per a les eleccions municipals de l’any vinent. “Aquesta és una passa molt importat cap a liderar el canvi que necessita la ciutat, , amb una participació majoritària de la militància que avala una candidatura sòlida, que ja fa anys que està treballant per la ciutat i que vol sumar tots els reusencs i reusenques”, celebra Andreu Martín, qui afegeix que “aquest procés electoral intern de partit ha reforçat la cohesió de l’agrupació”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: