Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jaume Casañas, escollit candidat d’Impulsem Cunit per les eleccions municipals del 2023

L'actual alcalde reafirma davant la seva militància el seu compromís i la seva dedicació exclusiva amb Cunit i el Penedès

L’actual alcalde de Cunit, Jaume Casañas, va ser escollit per l'Assemblea Local per encapçalar el projecte d’Impulsem Cunit pel 2023 L’actual alcalde de Cunit, Jaume Casañas, va ser escollit per l'Assemblea Local per encapçalar el projecte d’Impulsem Cunit pel 2023 IMPULSEM CUNIT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Mai 2022 21:41

El passat dijous 19 de maig, es va reunir l’Assemblea local d’Impulsem Cunit per tal d’escollir el seu proper cap de llista per les eleccions municipals del 2023. L’actual alcalde de Cunit, Jaume Casañas, va ser escollit per encapçalar el projecte d’Impulsem Cunit pel 2023.

L’assemblea va donar suport a l’alcalde i al seu grup municipal. L’espai de trobada on van venir molts veïns i veïnes del municipi, va servir també per fer un petit balanç de tota la feina feta fins ara, i presentar els projectes que manquen per enllestir el mandat.

Casañas va posar en valor, el pacte de govern, el projecte de govern i les inversions que s’estan duent a terme aquesta legislatura; la millora de la maquinaria de neteja, la preparació del nou contracte de neteja municipal, la propera obertura de l’espai Coworking municipal i també la pròxima reobertura de la Llar d’Infants i el treball que s’ha fet en equip per captar inversions econòmiques per dinamitzar el poble, entre d’altres temes.

L’alcalde i candidat va posar èmfasi en la capacitat que ha tingut el govern d’impulsar el municipi tot i la COVID que ha afectat gran part de la legislatura. Casañas va reafirmar el seu compromís i la seva dedicació exclusiva amb Cunit i el Penedès, i va tornar a mostrar el seu esperit insubornable de bon govern, de servei públic i de proximitat amb la ciutadania.

En breu el grup d’Impulsem Cunit començarà a definir els grups i les línies de treball pel projecte de Cunit 2023-2027, i recorda que el seu projecte continua obert a la ciutadania, i "convida a tothom que vulgui posar el seu gra de sorra pel progrés de Cunit, a Impulsem té un lloc i serà benvingut/da".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: