Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El candidat per encapçalar la llista de JxCat a Reus Víctor Terradellas presentarà les seves propostes

L'acte, obert tant als afiliats com a la ciutadania, tindrà lloc el proper dilluns 23 de maig, a les 19h, a la societat El Círcol

Víctor Terradellas és un dels candidats per encapçar la llista de JxCat a les eleccions municipals de Reus Víctor Terradellas és un dels candidats per encapçar la llista de JxCat a les eleccions municipals de Reus ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Mai 2022 13:45

El candidat per encapçalar la llista de JxCat a les eleccions municipals de Reus, Víctor Terradellas, convoca un acte informatiu i de debat sobre les propostes de la seva candidatura per a la ciutat. L'acte, que és obert tant als afiliats al partit de Puigdomont com a la resta de ciutadans, tindrà lloc el proper dilluns 23 de maig, a les 19h a la societat El Círcol (plaça de Prim).

Durant l'acte Terradellas exposarà quin futur vol per la ciutat de Reus i respondrà les preguntes que li adrecin els assistents. Segons expressa el candidat, a través d'un missatge a les xarxes socials, la seva voluntat inicial era fer un debat amb l'altra candidata a ser l'alcaldable de JxCat, Teresa Pallarès. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: