Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Catalunya decideix repetir les primàries a Reus

Arran de la impugnació de Víctor Terradellas

Teresa Pallarès i Víctor Terradellas, precandidats a les primàries de Junts per Catalunya a Reus Teresa Pallarès i Víctor Terradellas, precandidats a les primàries de Junts per Catalunya a Reus CEDIDA
Vida Municipal Reus Digital
Diumenge, 08 Mai 2022 02:06

Junts per Catalunya ha decidit repetir les primàries del partit a Reus, per escollir qui serà la persona que encapçalarà la candidatura de les eleccions municipals del 2023 a la ciutat, després que el precandidat Víctor Terradellas hagi impugnat el procés de recollida d’avals.

La Comissió Municipal Territorial de Junts s’ha reunit aquest dissabte i “arran dels dubtes generats” ha decidit iniciar de nou el procés de recollida d’avals per part de Teresa Pallarès i Víctor Terradellas, els dos precandidats que han de cobrir l’espai polític de l’actual alcalde, Carles Pellicer.

La recollida d’avals començarà el dilluns, 9 de maig a mitjanit i es tancarà el diumenge 15 de maig a les 4 de la tarda.

"Un error informàtic"

En el comunicat que ha emès Junts, la formació titlla d’”error informàtic” la causa que ha motivat la impugnació de Terradellas i assenyala que amb aquesta decisió es “deixa palesa la voluntat de fer processos nítidament clars, transparents i democràtics”.

Recordem que el precandidat a les primàries de Junts a Reus, Víctor Terradellas, va decidir impugnar els resultats després de saber que no havia assolit el nombre d’avals necessaris, quan prèviament, i segons ell ha assenyalat a Reusdigital.cat, el partit li havia notificat telemàticament que els havia obtingut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: