Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El regidor de Valls investigat per abús sexual a un menor deixa l'acta de diputat provincial

La Diputació "condemna fermament qualsevol tipus d'abús" i expressa "el nostre suport a les víctimes, en espera que la justícia aclareixi els fets"

Diputació de Tarragona Diputació de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 05 Mai 2022 11:27

La Junta de Portaveus de la Diputació de Tarragona s’ha reunit aquest matí, convocada per la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, per tal de donar compte de la renúncia de l’acta de diputat presentada aquest dimecres 4 de maig pel regidor de Cultura de Valls, Marc Ayala, investigat per un presumpte delicte d'abús sexual a un menor. Marta Blanch, actual diputada delegada del Pla d’Actuació Municipal (PAM), assumirà provisionalment les funcions d'Ayala.

Des de la Diputació de Tarragona, "condemnem fermament qualsevol tipus d’abús, especialment entre els col·lectius més vulnerables, i volem expressar el nostre suport a les víctimes, en espera que la justícia aclareixi els fets succeïts".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: