Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les policies locals d'Altafulla, Creixell i Torredembarra podran actuar en qualsevol dels municipis

Els alcaldes dels tres municipis van signar aquest dilluns un acord de col·laboració pioner per a la prestació del servei

D'esquerra a dreta, els alcaldes Jordi Llopart (Creixell), Eduard Rovira (Torredembarra) i Jordi Molinera (Altafulla), signant l'acord de col·laboració per a la prestació del servei de policia local D'esquerra a dreta, els alcaldes Jordi Llopart (Creixell), Eduard Rovira (Torredembarra) i Jordi Molinera (Altafulla), signant l'acord de col·laboració per a la prestació del servei de policia local ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Mai 2022 20:35

L’Acord de col·laboració per a la prestació del servei de policia local als ajuntaments de Torredembarra, Creixell i Altafulla ja és oficial. Aquest dilluns al migdia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torredembarra, es va dur a terme la signatura oficial a càrrec dels alcaldes dels tres municipis: Eduard Rovira (Torredembarra), Jordi Llopart (Creixell) i Jordi Molinera (Altafulla).

Aquest acord de col·laboració i cooperació entre les policies locals té per objectiu millorar l’eficàcia i la prestació del servei entre aquests tres municipis, possibilitar l’estalvi econòmic i donar seguretat jurídica a les actuacions dels efectius de qualsevol dels tres cossos policials en qualsevol dels tres termes municipals.

El conveni té una durada de quatre anys, a partir dels quals s’haurà de renovar i la presidència de la comissió directiva serà rotatòria entre els alcaldes. El primer any la presidirà Torredembarra, seguida de Creixell i finalment Altafulla.

Un acord pioner

La iniciativa és pionera ja que, en aquests moments, a Catalunya només hi ha un altre acord, que s’ha gestat paral·lelament, entre els municipis de Cassà de la Selva, Llagostera -del Gironès- i Caldes de Malavella -de la Selva-. L’eina de l’acord permet posar els màxims recursos a disposició de la millora del servei. Les policials locals seguiran treballant coordinadament amb els Mossos d’Esquadra.

A l’acte de signatura de l’acord, a més dels alcaldes, també hi van ser presents els caps de les policies locals de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal; de Creixell, Antonio Dote, i d’Altafulla, Jordi Gil. També hi ha assistit la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l'Àmbit Local de la Generalitat, Begoña Curto; el cap de l'ABP Tarragonès dels Mossos d'Esquadra, Ramon Franquès, i el cap de Seguretat Ciutadana de l’ABP Tarragonès dels Mossos d’Esquadra, Francesc Bernal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: