Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Proclamats els dos precandidats a les primàries de Junts per Catalunya a Reus

Teresa Pallarès i Víctor Terradellas han presentat la seva precandidatura a l’alcaldia de la ciutat pel partit de Puigdemont

Teresa Pallarès i Víctor Terradellas, precandidats a les primàries de Junts per Catalunya a Reus Teresa Pallarès i Víctor Terradellas, precandidats a les primàries de Junts per Catalunya a Reus CEDIDA
Vida Municipal Reus Digital
Dissabte, 30 abril 2022 17:34

Un cop finalitzat el període de presentació de precandidatures dins el procés de primàries obertes que s’ha dut a terme els darrers tres dies, els afiliats de Junts per Catalunya a Reus hauran d’escollir qui serà la persona que encapçalarà la candidatura de les eleccions municipals de l’any 2023 a la ciutat.

Recollida d'avals

Teresa Pallarès i Víctor Terradellas han estat proclamats precandidats i, segons el calendari previst, iniciaran el procés de recollida d’avals, que haurà de comptar amb un mínim del 20% entre les persones afiliades.

Aquest procés de primàries obertes ha permès que es presentessin tant afiliats al partit com candidats independents, en un procés obert al màxim nombre de persones possibles que defuig els clàssics sistemes d’elecció de candidats dels partits tradicionals.

Calendari

D’aquesta manera, el calendari previst a les primàries del partit independentista reusenc serà el següent:

El dijous 5 de maig es tancarà la recepció dels avals i es proclamaran les candidatures. Del divendres 6 al divendres 13 se celebrarà la campanya electoral, en la qual els òrgans del partit enviaran un correu electrònic a totes les persones afiliades amb la informació electoral que cada candidat vulgui fer arribar.

El diumenge 15 i el dilluns 16 se celebraran les eleccions primàries i es proclamaran els resultats. Podran votar totes les persones afiliades a Junts per Catalunya amb una antiguitat mínima de sis mesos en el moment de convocatòria per part de la direcció executiva nacional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: