Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Vila-seca ret homenatge a la regidora Sandra González Rodríguez

La presència de la família de la regidora traspassada va traslladar al Ple moments molt emotius, com la intervenció de l’alcalde i dels portaveus i la interpretació del 'Cant dels Ocells'

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca es va omplir de llàgrimes al seu inici durant el moment d’homenatge a la regidora de Cs Sandra González Rodríguez, que va traspassar fa pocs dies El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca es va omplir de llàgrimes al seu inici durant el moment d’homenatge a la regidora de Cs Sandra González Rodríguez, que va traspassar fa pocs dies AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 30 abril 2022 11:12

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres dia 29 d’abril, a les 19 hores, es va omplir de llàgrimes al seu inici durant el moment d’homenatge a la regidora de Cs Sandra González Rodríguez, que va traspassar fa pocs dies fruit d’una greu malaltia. La presència de la seva família va traslladar al ple moments molt emotius, sobretot durant la intervenció de l’alcalde i de tots els portaveus dels grups municipals, i especialment, durant la interpretació musical del 'Cant dels Ocells', a càrrec de la jove violoncel·lista del Conservatori Municipal de Vila-seca, Elna Solórzano.

Pel que fa a l’aprovació d’acords, el ple municipal va aprovar la modificació de crèdits número 03/2022 del pressupost municipal, així com l’establiment i ordenació de l’annex 10 de l’ordenança fiscal 4.1 de preus públics. Un altre punt va ser l’aprovació de la integració de l’assistència sanitària amb la seguretat social dels funcionaris provinents de la mutualitat nacional de previsió de l’administració local (MUNPAL) de l’Ajuntament.

D’altra banda, el ple va acordar també per unanimitat dels 20 regidors la modificació dels estatuts del Patronat Municipal de Música i del Patronat Municipal de Turisme, que permetrà l’ampliació dels membres que han de formar part del Consell Rector dels dos patronats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: