Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Grups de l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla presentaran una moció de censura

Aquest dimarts formalitzaran el tràmit i el plenari se celebraria el 9 o 10 de maig

L'alcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, durant una roda de premsa aquest dilluns 25 d'abril L'alcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, durant una roda de premsa aquest dilluns 25 d'abril ELOI TOST / ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 25 abril 2022 19:01

Grups de l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla presentaran aquest dimarts una moció de censura al govern municipal format pels cinc regidors de l'EINA-ERC. La moció la duran a terme els quatre regidors d'Alternativa Altafulla, el regidor de Junts per Altafulla, la regidora d'Ara Altafulla i un regidor no adscrit. Falta saber el posicionament de la regidora del PSC. Perquè la moció prosperi ha de comptar amb la majoria absoluta del plenari, format per tretze regidors.

L'actual alcalde del municipi, Jordi Molinera, ha lamentat que arran de l'ensorrament de la terrassa d'un restaurant a causa del temporal algunes formacions en vulguin treure rèdit polític.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: