Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC demana la dimissió de Ballesteros i Floria després que el jutjat deixi a punt de vista oral el cas Inipro

Els republicans creuen que "seria convenient" per no "malmetre" el "prestigi" de Tarragona

El conseller de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, atenent els mitjans de comunicació en una imatge d'arxiu El conseller de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, atenent els mitjans de comunicació en una imatge d'arxiu ELOI TOST / ACN
Vida Municipal ACN
Divendres, 01 abril 2022 22:43

El portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, ha reclamat aquest divendres la dimissió de l'exalcalde i ara regidor Josep Fèlix Ballesteros i de la també regidora Begoña Floria després que el jutjat hagi deixat a punt de judici l'anomenat cas Inipro de presumpta corrupció, que encausa vuit persones, entre elles els dos regidors del PSC. "L'escenari és greu. I si bé és cert que hi ha presumpció d'innocència, creiem que haurien de dimitir per no malmetre el prestigi de la ciutat i de la feina que fan els regidors", ha argumentat Puig. El republicà ha aprofitat per subratllar que "el canvi" polític al consistori, ara en mans dels republicans després de tres mandats de Ballesteros, estava "més que justificat".

"No s'està parlant de mala praxi, sinó de corrupció", ha afirmat Puig, que ha argumentat així que "calia un canvi important en la manera de fer de l'Ajuntament de Tarragona".

La Fiscalia reclama penes de presó per a nou persones, entre elles els dos regidors, que estarien involucrades en una presumpta trama que hauria desviat 276.000 euros de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMMST) al PSC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: