Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els pressupostos de Calafell s'eleven per damunt els 52 MEUR, un 10% més que l'any passat

Els comptes incrementen la partida d'inversions amb 10 milions més arran de la municipalització de diversos serveis

L'Ajuntament de Calafell ha presentat per aquest 2022 uns pressupostos rècord de 52,18 MEUR L'Ajuntament de Calafell ha presentat per aquest 2022 uns pressupostos rècord de 52,18 MEUR AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal ACN
Dilluns, 14 Març 2022 14:36

L'Ajuntament de Calafell ha presentat per aquest 2022 uns pressupostos rècord de 52,18 MEUR, un 10% que l'any passat. El capítol d'inversions es duplica i creix 10 MEUR, especialment per la municipalització de serveis, com el subministrament d'aigua, que donarà al consistori nous ingressos directes. Així, s'afrontarà la substitució de la xarxa d'aigües, que s'aprofitarà per reformar diversos carrers dels nuclis Platja i Segur.

Altres inversions destacades són l'inici del projecte comercial a la zona Vilamar i la creació d'un museu de l'hoquei i el patinatge, així com un museu i escola del circ.

El govern (PSC) s'ha assegurat l'aprovació dels comptes al ple de demà amb el suport dels grups UAM, ECP i la regidor no adscrita Maite González.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: