Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú denuncia manca de pressió d’aigua al barri de la Plana

Desprès de rebre queixes de veïns que no poden posar rentadora, rentaplats, ni dutxar-se, els Comuns han enviat un requeriment a l’Ajuntament demanant solucions

Imatge del carrer Mare de Déu Adormida, una zona del barri de La Plana on hi ha veïnat afectat Imatge del carrer Mare de Déu Adormida, una zona del barri de La Plana on hi ha veïnat afectat VILA-SECA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Febrer 2022 08:14

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha emès un comunicat en què denuncia que reiteradament existeix manca de pressió d’aigua a diferents zones del barri de la Plana. Segons afirma la formació, diferents veïns i veïnes del nucli de la Plana han manifestat, en reiterades ocasions, que, de tant en tant, es queden sense aigua o sense prou pressió. Tant és així que els han assegurat que no poden posar rentadores, rentaplats ni dutxar-se.

El grup de l'oposició ha presentat una reclamació al registre d’entrada municipal per tal d’exigir una solució a l’empresa concessionària del servei d’aigües.

Mario Téllez, portaveu dels Comuns, ha assenyalat que, si l’empresa no pot oferir un servei de qualitat, “convindria plantejar la reversió del servei i assumir la gestió directa, un cop acabi el contracte vigent”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: