Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montserrat Vilella deixa de ser regidora a l'Ajuntament de Reus

Actualment, Vilella és la directora general de l'Autonomia Personal i Discapacitat de la Generalitat de Catalunya

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, en una imatge d'arxiu La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, en una imatge d'arxiu ARXIU / REUS.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Febrer 2022 21:41

La regidora Montserrat Vilella ha comunicat a l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i al govern de la ciutat, la seva voluntat de deixar l’acta de regidora de l’Ajuntament de Reus després d’onze anys de dedicació a la política municipal, al capdavant de l’àrea de Benestar Social. La renúncia serà oficial en el ple d’aquest divendres, que n'haurà de prendre coneixement.

Montserrat Vilella (Reus, 1966) va entrar a formar part del govern de Reus després de les eleccions municipals del 2011, quan Carles Pellicer va ser escollit alcalde per primera vegada. Aquesta és la tercera legislatura que forma part de l’equip de govern de Pellicer, en el qual en l’actual mandat té la segona tinença d’Alcaldia. Actualment, Vilella ostenta el càrrec de directora general de l'Autonomia Personal i Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En els propers dies, l’Ajuntament comunicarà com s’efectuarà el relleu i quina serà la nova composició del cartipàs municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: