Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Oliver Klein: "Afrontem amb diàleg però amb decisió tots els reptes que tenim per davant"

L’alcalde de Cambrils ha fet balanç dels 100 primers dies de govern i en destaca la campanya de Nadal, les noves ordenances fiscals i els pressupostos

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha fet balanç dels 100 primers dies del nou govern, acompanyat dels portaveus dels grups municipals del govern L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha fet balanç dels 100 primers dies del nou govern, acompanyat dels portaveus dels grups municipals del govern AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Febrer 2022 17:47

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha afirmat que el nou equip de govern municipal afronta els grans reptes que té per davant amb diàleg però amb decisió, després d’haver canviat de marxa per redefinir i accelerar projectes importants de ciutat i buscar solucions a qüestions pendents que estaven encallades. “Amb 100 dies aquest govern està funcionant a ple rendiment i ha demostrat que en poc temps es pot donar un nou impuls al municipi”, ha afirmat l’alcalde.

En el marc d’una trobada amb la premsa, l’alcalde ha fet balanç i ha posat tres exemples de la feina feta en només tres mesos. En primer lloc, una campanya de Nadal diferent i més potent per atraure visitants i promoure el comerç. En segon lloc, unes noves ordenances fiscals ja aprovades definitivament. I finalment uns pressupostos que consoliden la línia del nou govern amb projectes que s’han prioritzat per aquest any i mig.

Pròxims projectes

Entre els projectes més importants hi ha les obres de la Rambla Jaume I, que s’iniciaran a mitjans de febrer; l’avinguda de l’Esport, ja en procés de licitació; l’enderroc de l’estació de tren vella, “el nostre mur de Berlin” en paraules de l’alcalde, que impedeix a dia d’avui obrir Cambrils al mar; i els futurs nous passos provisionals a Cambrils Badia i al carrer Estrasburg amb la vista posada en el futur tramvia cap a llevant i el projecte de via verda cap a ponent.

En aquest 100 primers dies, el govern ha donat resposta a una vella reivindicació cedint l’antic local de la televisió a les entitats de l’Eixample Platja i treballa intensament per resoldre temes pendents de fa molts anys com la finalització de les obres del Teatre Auditori amb una possible col·laboració privada. “No hem arribat buscant la comoditat, hem arribat per donar la cara, per escoltar i per prendre decisions”, ha assegurat l’alcalde.

En aquest sentit, Oliver Klein ha afirmat que un dels trets diferencials del nou govern és aqueta agilitat en la presa de decisions per poder executar amb eficàcia el màxim d’accions i projectes. L’alcalde també ha explicat que la diversitat de la nova coalició de govern “no ha estat cap obstacle per treballar conjuntament” perquè els uneix un objectiu comú que és millorar Cambrils, a diferència dels partits que el precedien, que “estaven més preocupats per quedar bé amb el seu partit i la seva massa social que pel municipi”.

Finalment, ha explicat que els primers tres mesos també han servit per recuperar la comunicació amb la ciutadania, les diferents entitats cíviques i veïnals, associacions econòmiques i empresarials (comerciants i FECAM), a banda d’iniciar una nova etapa amb els 411 treballadors i treballadores municipals, amb reunions periòdiques amb els caps de departament, habilitats nacionals i gerents d’empreses municipals i organismes autònoms.

“Treballem i treballarem per donar respostes i resoldre els problemes que hi ha plantejats. Som conseqüents amb els nostres principis i les nostres obligacions. El futur comença a cada minut i amb això vull dir que hem aprofitat i aprofitarem cada minut”, ha conclòs l’alcalde.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: