Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou presenta un protocol d'abordatge de les violències sexuals en espais públics d'oci

El document servirà per assessorar les víctimes i castigar amb més fermesa els agressors

Presentació del 'Protocol Municipal davant les violències sexuals en espais públics d’oci,' que porta per lema "A Salou ja en tenim prou" Presentació del 'Protocol Municipal davant les violències sexuals en espais públics d’oci,' que porta per lema "A Salou ja en tenim prou" AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal ACN
Dilluns, 31 Gener 2022 20:59

L'Ajuntament de Salou ha presentat aquest dilluns el protocol municipal davant les violències sexuals en espais públics d'oci, que va aprovar el plenari per unanimitat. El document servirà per aplicar amb més fermesa qualsevol càstig als agressors i alhora assessorar les víctimes.

El protocol s'adreça també a qualsevol tipus de violència LTGBIfòbica i en aquest àmbit s'aprovarà un Pla d'Igualtat LGTBI.

L'eina inclou un circuit d'actuació per saber com actuar, en cada cas, amb tres línies: una per a població en general sense formació en l'àmbit de violència sexual; una altra per a entitats organitzadores i punts liles informatius; i, per últim, per a punts liles d'atenció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: