Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Reus aixeca més de 300 actes per infringir les ordenances municipals relatives als animals

L'Ajuntament engega una campanya informativa sobre l'obligatorietat de censar gossos i gats

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha presentat la nota informativa per recordar als propietaris de mascotes la seva obligació de censar i xipar els animals El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha presentat la nota informativa per recordar als propietaris de mascotes la seva obligació de censar i xipar els animals AJUNTAMENT DE REUS
Vida Municipal ACN
Dimecres, 19 Gener 2022 13:19

La Guàrdia Urbana de Reus ha interposat més de 300 actes per infringir l'ordenança de protecció, benestar o convivència amb els animals de companyia durant l'any passat. Entre aquestes infraccions destaquen les de no recollir els excrements, no portar gossos de raça perillosa amb morrió i també no inscriure els animals en el cens municipal. Davant d'aquests fets, l'Ajuntament engega aquesta setmana una nova campanya informativa sobre l'obligatorietat de censar i portar amb xip els animals. Actualment, hi ha aproximadament uns 12.000 gossos censats a la ciutat, tot i que es calcula que per l'elevat moviment d'altes, baixes i canvis de municipi aquesta xifra pot tenir una variació del 10%.

L'any 2017 es va engegar la campanya 'No et perdis' per informar sobre l'obligatorietat de censar els animals. Des de llavors, les xifres del cens es mantenen en valors similars tot i que el 2020 hi va haver una davallada per la situació de pandèmia. Pel que fa a les taxes recuperació dels animals a la via pública, s'han recuperat entre el 40 i el 50% dels gossos perduts que portàvem xip.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: