Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet presenta la nova imatge visual del municipi

Amb la nova imatge, el consistori vol refermar el seu potencial turístic, així com també busca enfortir el sentiment de pertinença al poble

La nova imatge visual de Vimbodí i Poblet s’inspira en el diferents elements que conformen la identitat i el caràcter del poble La nova imatge visual de Vimbodí i Poblet s’inspira en el diferents elements que conformen la identitat i el caràcter del poble AJUNTAMENT DE VIMBODÍ I POBLET
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Gener 2022 20:29

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet fa un pas endavant per reivindicar el seu paper central a la Conca de Barberà. El consistori ha presentat la seva nova imatge visual i un eslògan que l’acompanya i referma, així, el seu potencial turístic, així com també busca enfortir el sentiment de pertinença dels vimbodinencs i de les vimbodinenques.

D’aquesta manera, en el marc de la Festa Major d’Hivern, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, l’Ajuntament ha ensenyat el nou logotip i eslògan als veïns i a les veïnes, en un acte que va tenir lloc ahir, al Cinema Foment.

La nova imatge visual de Vimbodí i Poblet s’inspira en el diferents elements que conformen la identitat i el caràcter del poble, a partir del seu patrimoni material: les Festes Quinquennals de la Mare de Déu dels Torrents, el Festival Vitrum, el Museu i Forn del Vidre, el monestir de Santa Maria de Poblet, el bosc, etc.; i d’olors, colors o sensacions que, també, defineixen la manera de ser i de viure dels vimbodinencs i de les vimbodinenques.

L’empresa vallenca IARAQUÈ ha treballat estretament amb l’equip de govern per identificar els elements amb els quals es defineixen els veïns i les veïnes de Vimbodí i Poblet, al mateix temps que també ha definit amb un eslògan el caràcter de la vila "Vimbodí i Poblet, imprescindible, naturalment", donant a entendre la importància que les persones que visitin la Conca de Barberà, no només es quedin a Montblanc, sinó que també es desplacin a Vimbodí i Poblet pel monestir cistercenc, però també per altres encants com el carrer de les Abraçades, el bosc del PNIN, el Museu i Forn del Vidre, etc.

Aquesta nova identitat visual no substitueix l’escut i s’utilitzarà per a comunicacions no oficial i més festives o lúdiques, en un entorn més informal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: