Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Vendrell cedirà enguany el solar per a l’ampliació de l'Institut Escola Coma-ruga

L'alcalde Kenneth Martínez anuncia que aquest any "es faran realitat els principals projectes del mandat"

Imatge de l'Edifici Verd de l'Institut Escola Coma-ruga Imatge de l'Edifici Verd de l'Institut Escola Coma-ruga AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Gener 2022 12:13

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va anunciar en una entrevista al programa 'Per què?' de RTV El Vendrell, l’inici dels tràmits de cessió a la Generalitat de Catalunya d’un solar per a l’ampliació de l’Institut Escola Coma-ruga. Aquest centre educatiu va néixer el curs 2020-21 de la fusió de les escoles de primària, els Secallets i el Pla de Mar, oferint per primera vegada estudis d’ESO als nuclis marítims. La intenció és ampliar l’edifici de l’antic Pla de Mar per agrupar tot el centre en un sol equipament.

El batlle també va destacar especialment el fet de disposar ja del pressupost municipal aprovat, el que permet iniciar des del primer dia les tramitacions de les inversions i subvencions. Un pressupost que dona per superat l’impacte negatiu de la COVID-19 sobre les finances municipals, recuperant els nivells anteriors a la pandèmia de despesa corrent i subvencions a les entitats.

Kenneth Martínez va explicar que, d’acord amb la planificació de l’equip de govern, aquest 2022 es faran realitat els principals projectes socials, urbans i d’equipaments del mandat. Entre d’altres, l’oficina del DNI, el conveni amb Renfe, la gratuïtat de les escoles bressol, contractes de lloguer social, l’ampliació de l’illa de vianants, el Tabaris, el carril bici o la pista d’atletisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: