Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus incorpora més d'un centenar de nous vehicles de neteja valorats en 10,6 MEUR

Entre els aparells n'hi ha d'elèctrics, propulsats per gas o de baix consum d'aigua

L'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimecres els nous vehicles del servei de neteja viària i recollida de residus L'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimecres els nous vehicles del servei de neteja viària i recollida de residus REUS.CAT
Vida Municipal ACN
Dimecres, 29 Desembre 2021 12:03

L'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimecres els nous vehicles del servei de neteja viària i recollida de residus, que es posaran en servei de manera imminent. El consistori ha fet un nou contracte que contempla una inversió en maquinària d'uns 5,4 MEUR per a la neteja viària i d'uns 5,1 MEUR per a la recollida de residus.

Els aparells que entren en funcionament són un turisme, 35 vehicles auxiliars, cinc furgonetes, disset camions de recollida, dinou escombradores, quatre furgons hidronetejadors, sis recol·lectors de càrrega lateral i disset vehicles per a les tasques de reg. Entre aquests hi ha vehicles elèctrics, propulsats amb gas o de baix consum d'aigua.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: