Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils aprova les ordenances fiscals pel 2022

El plenari també dona llum verda al protocol municipal per fer front a les violències sexuals en espais festius i d’oci nocturn

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Desembre 2021 22:27

El Ple de l’Ajuntament de Cambrils ha aprovat definitivament aquesta setmana les ordenances fiscals per l’any 2022, que congelen les principals figures impositives, com l’Impost de Béns Immobles (IBI) i la taxa d’escombraries. Les noves ordenances inclouen noves bonificacions en les taxes d’escombraries, així com deduccions de l’IBI de les naus en zona industrial que apostin per l’energia solar, dels habitatges amb instal·lacions fotovoltaiques per alimentar les zones comunes, i dels immobles destinats a lloguer social gestionats per la Borsa d’Habitatge de Cambrils.

A més, l’equip de govern ha incorporat a l’ordenança número 6 una de les al·legacions presentades i amplia les bonificacions en la taxa d’escombraries per hotels amb contenidors internalitzats a altres grans productors de residus en l’àmbit turístic. Els establiments hauran de complir els requisits per a internalitzar els contenidors, que impliquen disposar de l'espai en una ubicació permesa per la normativa urbanística i accessible al servei de recollida. La resta d’al·legacions s’han desestimat perquè no s’ajustaven a la normativa vigent.

El Ple Municipal també ha aprovat el protocol municipal d’abordatge davant les violències sexuals en espais festius i d’oci nocturn a Cambrils i la constitució del Grup de Seguiment del Protocol liderat pel departament de Polítiques d’Igualtat. El protocol és el resultat d’un procés tècnic, polític i participatiu elaborat a través de propostes i decisions extretes dels grups de treball i la diagnosi realitzada. El document s’estructura en quatre eixos d’actuació bàsics (prevenció, detecció, actuació i recuperació-reparació) i inclou un pla d’actuació, un circuit d’actuació i una campanya comunicativa per informar i sensibilitzar la població.

Altres punts de l’ordre del dia han estat el nomenament de representants de l'Ajuntament de Cambrils a la Mancomunitat per a la gestió integral dels residus urbans i el conveni entre diversos organismes públics i el Museu d’Història de Cambrils per a l’establiment i desenvolupament de la Xarxa de Museus d’Història i Monuments de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: