Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus modificarà el pressupost del 2022 per iniciar l'exercici amb equilibri pressupostari

L'equip municipal presenta una autoesmena als comptes arran de la caiguda dels ingressos pel nou càlcul de la plusvàlua

Imatge de la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus, Mariluz Caballero, en roda de premsa per explicar que presentaran una autoesmena al pressupost de l’exercici del 2022 Imatge de la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus, Mariluz Caballero, en roda de premsa per explicar que presentaran una autoesmena al pressupost de l’exercici del 2022 REUS.CAT
Vida Municipal ACN
Dimarts, 16 Novembre 2021 15:55

El govern municipal de Reus modificarà el pressupost per al 2022 per iniciar l'exercici amb equilibri pressupostari. L'equip de govern presentarà una autoesmena als comptes per incloure la reducció dels ingressos a conseqüència del nou sistema de càlcul de la plusvàlua. El consistori calcula que la modificació d'aquesta taxa suposarà una disminució d'ingressos del 36,23%, és a dir, d'1,4 milions d'euros.

Amb tot, l'aprovació del nou sistema de càlcul ha coincidit amb la notificació per part de la Intervenció General de l'Estat d'un augment en la participació de la ciutat en la cessió dels tributs de l'Estat. En concret, d'un import d'1,4 milions. La coincidència entre els imports fa que l'impacte sigui neutre en les finances municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: