Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Tarragona insta la resta de grups a presentar una moció de censura contra el govern de Ricomà

La iniciativa només comptaria amb l'aval de Cs; PSC i els consellers no adscrits esperen que el canvi es produeixi el 2021 i En Comú Podem no es pronuncia

El portaveu del PP de Tarragona, José Luis Martín, aquest dimarts en roda de premsa El portaveu del PP de Tarragona, José Luis Martín, aquest dimarts en roda de premsa PP TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Octubre 2021 07:08

El portaveu del grup municipal del PP de Tarragona, José Luis Martín, ha fet una crida a la resta de partits de l'oposició a presentar una moció de censura contra el govern i apel·la "a la responsabilitat dels grups de l’oposició per a formar una alternativa al govern Ricomà”. Martín va comparèixer aquest dimarts en roda de premsa per denunciar que “la suma de tres partits independentistes al govern de Tarragona ha convertit la gestió de la nostra ciutat en un reflex del (des)govern de Catalunya. Necessitem formar una alternativa al pitjor executiu municipal que ha tingut Tarragona", va reblar.

José Luis Martín va manifestar que, en poc més de dos anys, "el Sr. Ricomà no ha demostrat lideratge ni ha defensat la nostra capitalitat vers una Generalitat governada pel seu partit: més enllà de penjar pancartes i fer-se fotos amb el Sr. Aragonès, ha permès que Tarragona continuï abandonada i humiliada després del greu accident d’IQOXE i la incompareixença de l’administració autonòmica; continuem sense Ciutat de la Justícia i sense un nou Hospital Joan XXIII; la Ciutat Residencial esdevindrà un alberg low cost que podrà acollir MENAs; Tarragona capital quedarà relegada al ostracisme amb l’acceptació de l’estació intermodal anunciada fora de la ciutat".

Segons el dirigent popular, la suma de tres partits independentistes al govern de Tarragona "ha provocat que la gestió de la nostra ciutat s’hagi convertit en un reflex del (des)govern de Catalunya. No podem permetre que el Sr. Ricomà continuï a l’alcaldia. El seu projecte és fer de Tarragona una ciutat sectària, decadent i de tercera divisió”.

Poc entusiasme entre els grups de l'oposició

El PSC, primer partit de l'oposició, prefereix no entrar a valorar la proposta del PP, ja que consideren que el veritable canvi s'haurà de produir a les urnes, a les eleccions municipals del 2023. En la mateixa línia s'expressen els regidors no adscrits, Sonia Orts i José Luis Calderón, que creuen que la moció de censura la farà la pròpia ciutadania, l'any 2023.

L'únic grup de l'oposició que estaria disposat a formar part d'una majoria alternativa contra el govern de Pau Ricomà és Ciutadans, mentre que En Comú Podem no ha volgut fer declaracions sobre aquesta proposta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: