Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus presenta un pressupost de 136 MEUR per al 2022, un 8,1% menys que el d'enguany

Els comptes preveuen destinar 19,5 MEUR a inversions, que sortiran de crèdits bancaris

La regidora d'Hisenda, Mariluz Caballero, avui en roda de premsa La regidora d'Hisenda, Mariluz Caballero, avui en roda de premsa AJUNTAMENT DE REUS
Vida Municipal ACN
Dimecres, 13 Octubre 2021 13:32

L'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimecres el pressupost per a l'any 2022. Els comptes ascendeixen a 136 MEUR, un 8,1% menys que els d'enguany. Malgrat això, la regidora d'Hisenda, Mariluz Caballero, ha afirmat que és un pressupost "expansiu".

Es destinaran 19,5 MEUR a inversions per projectes com el parc d'habitatge de protecció oficial d'Hispània, la construcció del parc de lliscament o el nou Centre Cívic Gregal. Tal com ha destacat, els diners s'aconseguiran amb crèdits bancaris.

"L'Ajuntament està sanejat, la ràtio d'endeutament està per sota del 75%. Invertim amb prudència sense posar en risc la sostenibilitat financera", ha manifestat. Caballero ha afirmat que és el paquet d'inversions més gran de l'última dècada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: