Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca aprova per unanimitat les ordenances fiscals per a l’any 2022

El Ple també dona llum verda a una moció dels Comuns perquè l'Església i altres confessions paguin l'IBI dels immobles no destinats al culte

L'Ajuntament de Vila-seca L'Ajuntament de Vila-seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Setembre 2021 12:46

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat telemàticament el passat divendres va aprovar amb els vots a favor dels regidors de tots els grups municipals la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2022. Aquesta modificació consisteix en una revisió de caire tècnic, en unes modificacions a la baixa i en la creació de dues noves taxes (concessió d’autoritzacions de publicitat dinàmica i regulació del subministrament i gestió de la targeta ciutadana.

D’altra banda, el ple també va aprovar el compte general de l’Ajuntament i dels Patronats de Turisme i de Música corresponent a l’exercici de 2020; la segona pròrroga del contracte per a la gestió de neteja viària, residus, platja i deixalleria, així com l’aprovació inicial del reglament regulador d’accés de vehicles i d’horaris a les zones peatonals, mitjançant sistemes automàtics.

El Ple de l’Ajuntament de Vila-seca va debatre també dues mocions presentades pel grup municipal de Vila-seca en Comú i que van ser aprovades.

L'Església i altre confessions hauran de pagar IBI

Pel que fa a les mocions aprovades, el Ple va donar suport a una moció de Vila-seca En Comú per una justícia fiscal municipal i per la modificació legislativa per tal de corregir els beneficis fiscals i exempcions a l’església catòlica i altres confessions religioses. La moció va ser aprovada amb 10 vots a favor dels regidors de VSC, DV i dels No Adscrits i les abstencions dels 10 regidors de l’equip de govern.

També es va aprovar una altra moció en defensa d’una formació professional digne i de qualitat. Aquesta fou aprovada amb 18 vots a favor dels regidors de VSC, dels No Adscrits i del govern municipal. Els dos regidors de Decidim Vila-seca es van abstenir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: