Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus aprova el Pla de Millora Urbana de La Hispània que permetrà construir habitatges protegits

El ple també dona llum verda a la licitació per construir el complex esportiu del Centre Aquàtic

Ple híbrid telemàtic i presencial celebrat aquest divendres a l'Ajuntament de Reus Ple híbrid telemàtic i presencial celebrat aquest divendres a l'Ajuntament de Reus REUS.CAT
Vida Municipal ACN
Divendres, 17 Setembre 2021 23:59

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat provisionalment aquest divendres el Pla de Millora Urbana de La Hispània. El projecte urbanístic reserva el 94% del sostre residencial a habitatge protegit, quan la previsió inicial era del 30%, segons el Pla General d'Ordenació Urbana. A l'espera de l'aprovació definitiva, la proposta preveu la construcció de 59 habitatges, 56 dels quals serien amb protecció oficial i tres de renda lliure. A banda, també s'ha donat llum verda a la licitació per a la construcció i explotació del Centre Aquàtic i de Fitness de Reus. Aquest complex esportiu es construirà al costat del Pavelló Olímpic Municipal i tindrà un conjunt de piscines cobertes. La licitació sortirà amb un pressupost de 82 milions d'euros.

Pel que fa al projecte urbanístic de La Hispània es construiran els habitatges al solar que actualment ocupa l'àrea de zona blava entre la riera d'Aragó, el raval de Sant Pere i el carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró. A més, l'actuació també preveu la construcció d'un aparcament públic subterrani, de tres plantes i d'aproximadament 400 places, que s'integrarà a la xarxa municipal. A banda, també es reserven espais destinats a locals comercials i es construirà una plaça al passatge del raval de Sant Pere amb el carrer Camí de l'Aigua Nova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: