Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La regidora Natalia Sanz (Ara) també abandona l'equip de govern d'Altafulla

La decisió deixa el govern d'EINA-ERC amb una minoria de 5 regidors i s'obre un escenari incert amb 8 regidors a l'oposició

Imatge d'arxiu de la fins ara regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz (Ara Altafulla) Imatge d'arxiu de la fins ara regidora de Turisme i Comerç, Natalia Sanz (Ara Altafulla) ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Setembre 2021 15:34

La regidora d'Ara Altafulla, Natalia Sanz, ha decidit trencar el pacte de govern encapçalat per l'EINA-ERC, que es queda amb tots cinc regidors i regidores, segons va avançar Altafulla Ràdio. D'aquesta manera, la regidora de la formació municipalista -titular fins ara de Turisme i Comerç- segueix les mateixes passes que l'edil socialista Inma Morales, que va sortir del govern tripartit el passat 21 d'agost.

Segons va explicar Sanz als micròfons de l'emissora municipal, les desavinences en el repartiment posterior de les regidories que va deixar la regidora del PSC, haurien estat claus per motivar la decisió. Alhora, la regidora d'Ara Altafulla també considera que tampoc es comparteix el projecte de govern entre ella i els republicans.

Des de l'EINA afirmen no entendre els posicionaments de Sanz, ja que consideren que la proposta de repartiment d'àrees es va fer d'acord amb el pes polític de cada formació a l'Ajuntament. El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera (L'EINA), va més enllà i atribueix la decisió a "tacticisme polític", pensant en les eleccions del 2023.

Sigui com sigui, tot i la voluntat manifestada per l'EINA-ERC de continuar governant en solitari, l'escenari polític a l'Ajuntament d'Altafulla queda totalment obert, ja que els 5 regidors/es republicans hauran de governar davant els 8 de l'oposició -Alternativa Altafulla (4), Junts x Altafulla (1), el PSC (1), Ara Altafulla (1) i el regidor no adscrit (1). 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: