Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona considera "indignant" el retard del projecte executiu del Rambla Science

Ramos: “La pèrdua dels més de 2 milions dels fons Feder afecta a la credibilitat d’aquesta ciutat i és una mostra més de la manca de lideratge”

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha alertat que el retard del projecte executiu del Banc d'Espanya podria comportar la pèrdua dels 2 MEUR dels Fons Feder La portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha alertat que el retard del projecte executiu del Banc d'Espanya podria comportar la pèrdua dels 2 MEUR dels Fons Feder PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Setembre 2021 22:03

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha alertat "de la més que possible pèrdua" de més de dos milions d’euros dels fons Feder pel retard en la redacció del projecte executiu del Rambla Science: “Aquest govern municipal ha tardat més de dos anys en la redacció projecte executiu, perquè mai ha estat una prioritat per Esquerra Republicana. Aquesta incompetència pot afectar a la credibilitat de la nostra ciutat i és una mostra més de la manca de lideratge d’aquest nou executiu", ha reblat.

Les i els socialistes tarragonins mostren la seva "profunda preocupació pel risc de perdre els més de dos milions d’euros aconseguits en l’últim any de govern socialista". La seva portaveu considera indignant que en més de dos anys de govern "no hagin estat capaços de preveure la finalització d’un projecte executiu que es podia haver fet perfectament en un any".

Ramos afirma que un cop més, "estem davant d’un govern incapaç de liderar projectes estratègics de ciutat i què falten constantment a la veritat". La portaveu del primer grup de l'oposició ha recordat que, a l’abril, "el govern Ricomà va anunciar que tenia el 75% del projecte executiu acabat i que les obres es podrien iniciar a principis de l’any 2022, tot i que al gener d’aquest any es va anunciar que les obres començarien a l’octubre". Des del Grup Municipal Socialista, es pregunten si amb tres quartes parts del projecte acabat no coneixien un sobrecost de gairebé 3 milions d’euros.

Sobre la possibilitat que el conseller Xavier Puig ha deixat entreveure avui en roda de premsa que era difícil la concessió d’una pròrroga dels fons Feder i que estan apostant per finançar-se mitjançant els Next Generation. “El que indica un cop més, la constant improvisació d’aquest desgovern”, afirma la portaveu socialista.

Per al PSC, el projecte per la recuperació del Banc d’Espanya "sempre ha estat un objectiu principal pel futur d’aquesta ciutat". Ramos afirma que els i les socialistes sempre han estat compromeses amb el coneixement i la divulgació, apostant per la recuperació d’un espai emblemàtic i amb inversió I+D+I, per convertir Tarragona en un referent de la divulgació científica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: