Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Resoltes un 76% de les més 3.000 incidències comunicades a l'APP "Cuidem el Vendrell"

Més del 50% de les incidències són relacionades amb l’enllumenat i amb mobles abandonats

La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Recollida de residus, Núria Rovira, ha fet balanç aquesta setmana de l’APP d’incidències a l’espai públic “Cuidem el Vendrell” La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Recollida de residus, Núria Rovira, ha fet balanç aquesta setmana de l’APP d’incidències a l’espai públic “Cuidem el Vendrell” AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Agost 2021 21:01

La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Recollida de residus, Núria Rovira, ha fet balanç aquesta setmana de l’APP d’incidències a l’espai públic “Cuidem el Vendrell”, que es va posar en funcionament el passat mes de maig.

S’ha constatat una evolució creixent de l’ús de l’APP amb més de 3.000 incidències comunicades, de les quals un 76% ja estan tancades amb un termini mitjà de resolució de 6 dies. És una eina efectiva per al municipi i per a la ciutadania perquè permet saber, avaluar, gestionar i trobar solucions. A partir de les estadístiques s’identifiquen quines tipologies d’incidències són les més comunicades - més del 50% són relacionades amb l’enllumenat i amb mobles abandonats-, les quals s’avaluen i s’estudia quines accions es poden emprendre.

Núria Rovira ha explicat que “estem molt satisfets pel resultat i per la implicació de la ciutadania que la considera que és útil perquè resol”. La regidora convida que més persones es descarreguin l’APP al mòbil i comunicar incidències “per tenir cura del nostre municipi”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: