Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC considera que els incidents dels botellots posen de relleu "la manca de lideratge del govern de Ricomà"

La portaveu socialista, Sandra Ramos, també manifesta la seva preocupació "per la manca de previsió i falta de planificació en la gestió del conflicte"

La portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona, Sandra Ramos, en una imatge d'arxiu La portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona, Sandra Ramos, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Agost 2021 20:32

El Grup Municipal Socialista de Tarragona, arran dels darrers macrobotellots que s’han produït a la platja de l’Arrabassada i de les posteriors declaracions de l’alcalde Ricomà (ERC), critica "l’evident falta de lideratge" per part de l’actual govern d’ERC, Junts per Tarragona i la CUP.

La portaveu socialista, Sandra Ramos, manifesta la seva preocupació "per la manca de previsió per part d’aquest govern municipal, la falta de planificació en la gestió del conflicte i la ja més que evident carència de lideratge polític”.

Davant de les declaracions de l’alcalde Ricomà, el PSC demana que s’assumeixi alguna responsabilitat "per la mala gestió política" i què exposi quines seran les mesures que es prendran a partir d’ara per evitar que aquests macrobotellots es tornin a produir.

Els i les socialistes tarragonines consideren que la solució no ha de passar necessàriament pel toc de queda i que els botellots són il·legals amb pandèmia o sense. Per això, la portaveu del PSC, Sandra Ramos “demana que l’alcalde Ricomà parli de solucions i no de culpables i què no dipositi tota la responsabilitat en els ciutadans i ciutadanes d’aquesta ciutat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: