Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell bonificarà l'impost de vehicles als vehicles elèctrics i híbrids a partir del 2022

Les persones interessades ho podran sol·licitar, acreditant que compleixen els requisits, a partir de l’octubre

El municipi ja compta amb dos punts de recàrrega per a aquest tipus de vehicles, i  preveu instal·lar-ne més El municipi ja compta amb dos punts de recàrrega per a aquest tipus de vehicles, i preveu instal·lar-ne més AJUNTAMENT DEL MORELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Agost 2021 12:57

L’Ajuntament del Morell bonificarà l’impost de vehicles, a partir del 2022, als vehicles elèctrics i híbrids. Una mesura aprovada per unanimitat en el darrer ple municipal, celebrat el passat 29 de juliol. Concretament, la bonificació serà del 65% en el cas de vehicles elèctrics, i d’un 50% en els híbrids. “Creiem que és important fomentar la compra de cotxes més respectuosos amb el medi ambient”, indica l’alcalde i també regidor d’Hisenda, Eloi Calbet, “ja que d’aquesta manera aconseguirem una mobilitat urbana més sostenible i amable amb els vianants”.

Les persones que vulguin, ho podran sol·licitar a partir del mes d’octubre. Caldrà que omplin una instància i que acreditin que compleixen els requisits, presentant els documents necessaris.

Val a dir que el municipi ja compta amb dos punts de recàrrega per a aquest tipus de vehicles, situats a l’aparcament de la zona esportiva. Són gratuïts i per utilitzar-los cal descarregar una aplicació de mòbil. El consistori ja estudia instal·lar-ne més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: