Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Salou preveu desencallar els tràmits del nou contracte de la brossa aquest agost

El consistori preveu licitar un servei de consultoria per redactar el plec de condicions del concurs

Imatge d'un operari del servei de la neteja de Salou mentre treballa Imatge d'un operari del servei de la neteja de Salou mentre treballa ARIADNA ESCODA / ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 02 Agost 2021 18:38

L'Ajuntament de Salou té previst licitar un servei de consultoria per redactar el plec de condicions del concurs del nou contracte de la brossa aquest agost. És el primer pas per desencallar els tràmits, aturats per la pandèmia des de fa un any i mig, després que al 2019 s'iniciés un expedient per extingir l'actual contracte. Aquest dilluns, mig centenar d'escombriaires s'han concentrat davant el consistori i els operaris han denunciat que porten sis anys amb el sou congelat. El regidor de Serveis Generals i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, ha apuntat que els salaris "venen determinats pel conveni col·lectiu de l'empresa amb els treballadors" i ha demanat "que no vegin aquest tema com una agressió cap a ells".

Davant d'aquesta situació, els treballadors s'han manifestat aquest dilluns al migdia i han reclamat una reunió amb l'Ajuntament per trobar solucions. Els operaris han amenaçat de fer vaga entre finals d'agost i principi de setembre si no s'acceleren els tràmits per tenir un nou contracte de la brossa. A la vegada, defensen que un nou contracte de la brossa comportarà un nou conveni col·lectiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: