Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Calafell protesta pel tancament d'oficines bancàries

El Poble i Segur es queden sense sucursals i fins i tot sense els caixers que encara funcionaven

Avís en un caixer automàtic de BBVA a Calafell, on emplaça als seus clients a anar a Cunit Avís en un caixer automàtic de BBVA a Calafell, on emplaça als seus clients a anar a Cunit AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Juliol 2021 08:34

L’Ajuntament de Calafell va aprovar per unanimitat en l'ultim Ple una protesta pel tancament d’oficines bancàries al municipi, que s’està produint en els darrers dies. Una situació que s’ha vist agreujada perquè els caixers automàtics que quedaven operatius a les sucursals bancàries, estan sent desconnectats per les entitats.

En el darrer plenari, tots els grups municipals van denunciar aquesta política dels bancs, que limita l’accés als serveis bancaris presencials i personals a importants sectors de la població. Especialment, la que té més dificultats per desenvolupar-se amb eines digitals, com la gent gran.

També es va criticar enèrgicament el fet que dos dels tres nuclis del municipi, el Poble i Segur, s’han quedat sense cap sucursal i que els clients de les entitats han de desplaçar-se obligatòriament a les oficines que encara funcionen al nucli de la Platja. O fins i tot a altres municipis.

Aquestes manifestacions van fer-se al voltant d’una moció presentada pel grup municipal d’En Comú Podem Calafell, que planteja la necessitat de regular la prestació d’uns serveis mínims, de qualitat i arreu del territori, que garanteixin a totes les persones una atenció personalitzada i adequada a les seves necessitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: