Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde Casañas planteja realitzar la carretera de Costa Cunit que connecta amb Cubelles

En una trobada amb l'alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll, l'alcalde de Cunit també proposa concretar el manteniment conjunt del Torrent d’en Pedro

L'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, i amb l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, van mantenir una trobada per tractar de temes d'interès comú L'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, i amb l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, van mantenir una trobada per tractar de temes d'interès comú AJUNTAMENT DE CUNIT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juliol 2021 08:09

L'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, continua la ronda de reunions amb les alcaldies de municipis veïns. Dijous passat 22 de juliol, es va reunir amb l’alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll, amb qui va posar damunt de la taula diversos assumptes que són d’interès de tots dos municipis.

La C-31

Actualment, les obres de remodelació de la C31 al pas per Cunit, també arriba fins a un tram del municipi de Cubelles amb la millora de l’entrada al Polígon Les Salines. Un altre assumpte d’actualitat és el conjunt d’actuacions que formen part del desmantellament de la Central Tèrmica de Cubelles per part d’Endesa. Unes actuacions que l’empresa ha de fer a la zona marítima i que implica afectacions a la protecció de les platges de Cunit.

Cunit demana formar part del Consorci dels Colls i Miralpeix

L’alcalde va mostrar interès perquè Cunit entri a formar part del Consorci dels Colls i Miralpeix, Costa del Garraf, del qual forma part Cubelles. Es tracta d’un organisme públic de gestió dels àmbits costaner, marí i terrestre de la comarca del Garraf, que afavoreix la connectivitat biològica d’aquests espais amb el Parc del Garraf i el Parc del Foix. A més, també coordina activitats d’educació ambiental.

La carretera de Costa Cunit

Jaume Casañas també va posar damunt la taula la possibilitat de realitzar dues actuacions en dues infraestructures que connecten tots dos municipis. Una és la carretera de Costa Cunit, on Jaume Casañas ha manifestat la voluntat de col·laborar amb la Diputació de Barcelona, i la segona concretar el manteniment conjunt del Torrent d’en Pedro.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: