Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carme Pallàs, nova presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

La republicana ha estat nomenada amb els vots d'ERC, FIC i PSC, mentre que Junts s'ha abstingut

La nova presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs (ERC), amb el president sortint, Magí Trullols (FIC) La nova presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs (ERC), amb el president sortint, Magí Trullols (FIC) CCCB
Vida Municipal ACN
Dilluns, 05 Juliol 2021 21:21

La regidora de Montblanc Carme Pallàs ha estat nomenada aquest dilluns nova presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Fins ara exercia el càrrec de vicepresidenta. És la primera vegada a la història de l'ens supramunicipal que una dona arriba al màxim càrrec polític.

Després de les municipals del maig del 2019 l'ens va quedar compost per nou consellers d'ERC, set de Junts per la Conca de Barberà, dos de la FIC i un del PSC. Les negociacions posteriors van dur a un acord pel qual s'establia que els dos primers anys la presidència era per a Magí Trullols, de la FIC, i els dos segons per a ERC. Avui s'ha ratificat l'acord amb els vots d'ERC, FIC i PSC, mentre que Junts s'ha abstingut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: