Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Tribunal Català de Contractes avala la licitació del nou contracte de la brossa de Reus

L'alcalde Carles Pellicer confia que el servei estigui en marxa a finals d'any

Imatge d'arxiu d'un servei de recollida d'escombraries a Reus Imatge d'arxiu d'un servei de recollida d'escombraries a Reus ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dijous, 17 Juny 2021 22:11

L'Ajuntament de Reus celebra que el Tribunal Català de Contractes hagi avalat el procés de licitació del nou contracte del servei de recollida de residus i neteja del municipi. L'empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) havia impugnat la licitació. "Sempre he tingut la confiança amb la mesa de l'Ajuntament que va fer l'avaluació de la licitació; ara s'obre una nova etapa que portem mesos de retard", afirma l'alcalde Carles Pellicer.

L'alcalde ha explicat que la setmana vinent es posarà en contacte amb l'UTE integrada per Valoriza Medioambiente i Romero Polo per iniciar la formalització del contracte i confia que a finals d'any l'empresa haurà col·locat els 3.000 contenidors nous i renovat la flota amb un centenar de vehicles.

Pellicer també ha garantit que tots els treballadors mantindran el seu lloc de feina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: