Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC reclama solucions "immediates" davant els episodis d'inseguretat a Tarragona

La portaveu socialista proposa fer un front comú per afrontar el problema

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, en una imatge d'arxiu La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Juny 2021 10:37

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha reclamat "solucions immediates", davant l’increment d’inseguretat que hi ha a la ciutat: “La situació ha esdevingut insostenible. Davant d’aquests fets extraordinaris, calen actuacions extraordinàries”. En aquest sentit, Ramos ha traslladat al govern local la preocupació dels i les socialistes pels episodis incessants d’extrema violència i ha instat a la resta de partits polítics a fer un front comú per afrontar el problema, aportant solucions reals i efectives a la ciutadania.

Per als i les socialistes, el conseller de Seguretat Ciutadana i portaveu del govern municipal, Manel Castaño, ha de deixar d’explicar que és una qüestió de percepció i que només són casos aïllats. Ramos ha insistit que calen mesures extraordinàries davant els últims casos d’inseguretat i violència que s’estan veient als carrers de Tarragona. La portaveu socialista també ha recordat que des de febrer, el PSC segueix demanant una Junta Local Extraordinària de Seguretat per l’increment d’aquests actes vandàlics, com el que es va viure ahir a la Part Alta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: