Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca obre la convocatòria per a sol·licitar subvencions a les empreses afectades per la Covid-19

La quantitat total destinada a aquestes subvencions es de 202.000 euros

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Vila-seca Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Juny 2021 07:45

L’Ajuntament de Vila-seca destinarà un total de 202.000 euros per a donar suport a les empreses afectades per la pandèmia. La convocatòria a aquestes subvencions, que s’obre avui, està destinada a les petites empreses, autònoms o professionals del municipi, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de la crisi econòmica provocada per la Covid-19.

Les empreses sol·licitants, que hauran d’acreditar el compliment de diversos criteris com ara la davallada de la seva facturació, podran rebre un màxim de 3.000 euros. Els criteris d’adjudicació estaran en relació amb el tant per cent de decrement de la facturació comparant els ingressos de l’any 2019 amb els de l’any 2020, entre el període comprès entre l’1 de gener i el 30 de setembre.

Cal recordar que la sol·licitud s’ha de tramitar electrònicament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vila-seca, on també s’hi pot consultar les bases i descarregar la informació per a tramitar la subvenció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: