Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'asfaltatge del camí de Valls, la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius d'Alcover

La proposta ha rebut 59 vots dels totals 205 emesos

L'asfaltatge del camí de Valls ha estat la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2021 d'Alcover L'asfaltatge del camí de Valls ha estat la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2021 d'Alcover AJUNTAMENT D'ALCOVER
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 21 Mai 2021 21:47

Ca Cosme ha estat l'escenari, aquest divendres 21 de maig, de l'escrutini dels vots de les nou propostes admeses a la quarta edició dels Pressupostos Participatius d'Alcover i de la posterior publicació de la proposta guanyadora. Amb un total de  59 vots dels totals 205, els alcoverencs i alcoverenques han decidit que la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius d’Alcover 2021 és l’asfaltatge de l'antic Camí de Valls per arranjar els forats existents i homogeneïtzar la superfície del traçat.

S’estima que el cost orientatiu de la realització serà de 20.000€, la totalitat de la partida destinada del pressupost de l’Ajuntament per tal d’executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic.

La regidora de Participació Ciutadana d'Alcover, Carla Miret, durant l'escrutini d'aquest divendres: 

acte escrutini Pressupostos Participatius 2021

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant pels pressupostos participatius, un  mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els ciutadans/es poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: