Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona deixa el càrrec per motius laborals

L'advocat Sergio Piriz el rellevarà al consistori

Ciutadans ha anunciat avui que l'advocat tarragoní, Sergio Piriz, s’incorporarà com a nou regidor al Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de Tarragona Ciutadans ha anunciat avui que l'advocat tarragoní, Sergio Piriz, s’incorporarà com a nou regidor al Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de Tarragona CS TARRAGONA
Vida Municipal ACN
Dilluns, 17 Mai 2021 17:23

El conseller i portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Francisco Domínguez, ha anunciat aquest dilluns que deixarà l'acta de regidor en el proper ple per "motius laborals". Domínguez, que va ser diputat en la passada legislatura al Parlament, ha decidit fer "un pas al costat" i seguirà vinculat a la formació liberal únicament com a militant. Al consistori el rellevarà l'advocat Sergio Piriz.

Ciutadans té dos representants al saló de plens després que Sonia Orts i José Luís Calderón deixessin el partit i quedessin com a regidors no adscrits. Anteriorment el seu cap de llista, Rubén Viñuales, també va abandonar la formació, però en el seu cas va ser rellevat per Lorena de la Fuente, que ara farà tàndem amb Piriz.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: