Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pellicer visita els barris Sant Josep Obrer i Jardins de Reus amb el programa de proximitat

Des de l'inici del programa, s'han visitat 18 barris de la ciutat i s'han recollit més de 230 sol·licituds veïnals

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va recollir als Jardins de Reus tretze sol·licituds, la majoria de les quals vinculades a treballs de jardineria i manteniment i neteja de la via pública L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va recollir als Jardins de Reus tretze sol·licituds, la majoria de les quals vinculades a treballs de jardineria i manteniment i neteja de la via pública REUS.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Mai 2021 06:46

En el marc del programa de proximitat i visites als barris, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va visitar aquesta setmana els barris Sant Josep Obrer i Jardins de Reus amb l’objectiu de prendre nota de les reivindicacions, mancances i millores plantejats pels veïns i veïnes i per escoltar de primera mà les seves opinions sobre la realitat dels barris.

L’11 de maig, acompanyat de la presidenta de l’associació de veïns, Esperanza Galindo, la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; i el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Montseny, l’alcalde va visitar el barri Sant Josep Obrer. Durant el recorregut, en el qual també va recollir les opinions i propostes dels veïns i comerciants de la zona, es va prendre nota d’un total de deu sol·licituds veïnals, principalment d’aspectes relacionats amb la neteja del barri, manteniment de solars, manteniment de la via pública i treballs de jardineria. Aprofitant l’avinentesa, es va visitar l'inici de les obres del pipican que fruit de la visita de la setmana passada a la zona de Mas Abelló ja s’ha començat a executar.

visita Pellicer Sant Josep Obrer

El 13 de maig ha estat el torn de la zona del barri Jardins de Reus, on l’alcalde i els regidors Caelles i Montseny han estat acompanyats per la presidenta de l’associació de veïns, Amaya Magallanes, i la secretària, Maria del Mar González. En aquest cas s’han recollit un total de tretze sol·licituds, la majoria de les quals vinculades a treballs de jardineria i manteniment i neteja de la via pública.

Des que el mes de febrer es va reprendre el programa de proximitat, i ja s'han visitat 18 barris de la ciutat. L'equip de treball del programa ha recollit més de 230 sol·licituds veïnals, de les quals ja se n'han resolt més del 67%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: