Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils no podrà oferir l’atenció presencial de la campanya de la renda 2020

Ha hagut de suspendre el servei a causa de la renovació de la xarxa informàtica però facilita informació sobre terminis i recursos online per fer la declaració

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Mai 2021 06:46

L’Ajuntament de Cambrils no podrà oferir enguany l’atenció presencial de la campanya de la renda, atès que actualment s’està portant a terme una renovació de la xarxa informàtica de l’Ajuntament, com a conseqüència del ciberatac que va patir el sistema. Aquesta renovació ocasiona talls intermitents i per aquest motiu no és factible col·laborar en la campanya de la renda. Cal recordar que l’any passat tampoc no es va poder oferir aquest servei presencial a causa de la pandèmia.

El regidor d’Hisenda, Jaume Gila, ha manifestat que el servei de presentació presencial de les declaracions de la renda de l’Ajuntament de Cambrils es va posar en marxa per evitar desplaçaments innecessaris a altres poblacions i és una atenció molt valorada per les persones usuàries en anys anteriors. “Lamentem no poder donar el servei enguany i però preferim no donar-lo si informàticament no es pot garantir que es porti a terme amb les condicions òptimes”, ha afirmat.

Davant de la impossibilitat d’oferir aquest servei presencial, la regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament facilita a la població la informació dels terminis i els mitjans disponibles per fer la declaració, que s’ha de presentar entre l’7 d’abril i el 30 de juny.

CALENDARI Renda 2020:

7 d’abril: inici de la campanya per a declaracions a través d’internet
4 de maig: inici del termini per tal de demanar cita prèvia per a la confecció de la declaració per telèfon. Pla “LI TRUQUEM”
27 de maig: inici sol·licitud cita prèvia per a atenció presencial.
25 de juny: finalitza el termini per a presentar declaracions amb resultat a ingressar amb domiciliació bancària.
30 de juny: Finalitza el termini de la campanya de la Renda 2020

Els mitjans disponibles per a presentar-la es poden trobar a www.agenciatributaria.es

Telèfons de suport Renda 2020

Per tal de demanar informació per telèfon sobre dubtes de la declaració de la Renda es pot trucar al 901 33 55 33 o al 91 554 87 70 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 19:00 hores).

Les persones que vulguin que l’Agència Tributària confeccioni la declaració per telèfon (pla “LI TRUQUEM”) i presencial a les oficines, poden demanar cita prèvia trucant a partir del 4 de maig als telèfons 901 22 33 44 o 91 553 00 71 (de 9:00 a 19:00 hores de dilluns a divendres) o els atesos per un contestador automàtic 901 12 12 24 o 91 535 73 26.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: