Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra cedirà la titularitat dels terrenys on la Generalitat construirà la comissaria dels Mossos

La comissaria es construirà al carrer dels Bonafilla, a la urbanització Nova Torredembarra, i preveu ser una realitat el primer trimestre del 2022

Terrenys on es construirà la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra Terrenys on es construirà la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra ANNA F. / AJ. DE TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 20 abril 2021 20:41

Nou pas endavant en la construcció de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra. El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra del pròxim 22 d’abril portarà a aprovació la transmissió a la Generalitat de la titularitat dels terrenys municipals on s’ha de construir l’equipament. Aquesta finca està ubicada al carrer dels Bonafilla, a la urbanització Nova Torredembarra, i ocupa una superfície de 1.905,08 m2. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que amb aquest tràmit ja s’encara la recta final perquè la Generalitat està en procés d’iniciar les obres perquè la comissaria sigui una realitat el primer trimestre del 2022.

Encara en l’àmbit policial, el ple tractarà sol·licitar al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, com a òrgan competent en matèria d’ordenació i coordinació de les policies locals, l’autorització per a la subscripció de l’acord de col·laboració entre els ajuntaments de Torredembarra, Altafulla i Creixell per a la prestació dels serveis de policia local, així com l’aprovació del text de l’acord.

Altres punts

El ple de l’Ajuntament també portarà a aprovació les modificacions de les taxes per la utilització privativa o aprofitament especial del domini públic i la prestació d’altres serveis, i també per la prestació del servei de gestió de residus municipals amb l’objectiu de reduir l’impacte econòmic per les mesures adoptades per lluitar contra la Covid-19 durant l’any 2021.

Un altre punt de l’ordre del dia serà donar nom de dona a tres espais públics del municipi. La regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Batet, ha assenyalat que les propostes que es porten al ple es van estudiar dins de la comissió de treball del nomenclàtor torrenc, partint de la constància del greuge que suposa no tenir referents femenins en el nomenclàtor de Torredembarra.

També es portarà al plenari l'aprovació inicial el Reglament del servei de cementiri municipal, la incoació de l’expedient per a la redacció d’un Reglament orgànic del cos de la Policia Local i l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança reguladora de les autoritzacions i funcionament de les terrasses.

D’altra banda, es portarà a aprovació el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima del municipi de Torredembarra en el marc de l’adhesió el 2017 de l’Ajuntament de Torredembarra al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per a l’Energia i el Clima.

Altres punts de l’ordre del dia són l’aprovació del plec de condicions administratives i tècniques que ha de regir la concessió de domini públic per a l’explotació de l’espai destinat a bar a la zona esportiva municipal i les mocions presentades pel grup municipal de Cs per a la gestió i captació de subvencions a l’Ajuntament de Torredembarra i pel PSC per a l’adhesió al pacte de Teguise en contra del maltractament animal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: