Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca suspèn temporalment el pagament de taxes per a l'ocupació de via pública de taules i cadires

L'Ajuntament també aprova diverses mesures d’ajut a les famílies i clubs esportius

Imatge d'arxiu d'un restaurant al nucli de la Pineda Platja (Vila-seca) Imatge d'arxiu d'un restaurant al nucli de la Pineda Platja (Vila-seca) ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Març 2021 12:08

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat el passat 26 de març a les 19 hores en sessió telemàtica va aprovar amb els vots a favor de tots els grups municipals la modificació de l’ordenança fiscal número 2.2.3 reguladora de la taxa d’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires. Aquesta modificació és una suspensió temporal pel pagament d’aquesta taxa durant el període maig-octubre de 2021. Des de Vila-seca En Comú es recorda que  el grup municipal va efectuar aquesta petició en el plenari del mes de gener passat.

D’altra banda, el ple també va aprovar per unanimitat la modificació de l’ordenança fiscal número 21 reguladora de les taxes per ensenyaments musicals a l’escola de música i al conservatori. De fet, la modificació permet fraccionar el pagament de les matrícules d’aquests estudis.

El Ple de l’Ajuntament de Vila-seca va presentar i va aprovar també amb el vot a favor dels 21 regidors les bases de subvencions per a les entitats esportives sense ànim de lucre i esports a títol individual del municipi..

Aquest nou model de subvencions per concurrència, fruit del treball i entesa de tots els grups municipals, es farà segons quatre programes: la promoció i desenvolupament de l’esport, l’esport de qualitat, l’esport inclusiu i igualitari i l’esport, els valors i les bones pràctiques. De fet, permetrà línies de subvencions a les entitats esportives, als esportistes amb dificultats econòmiques i als esportistes d’alt rendiment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: