Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona aprova el reglament dels consells de districte

La normativa rep els vots favorables del govern, a més de Junts i la CUP

Imatge de l''skyline' de Tarragona, amb la catedral al centre, vist des del Port Imatge de l''skyline' de Tarragona, amb la catedral al centre, vist des del Port SÍLVIA JARDÍ / ACN
Vida Municipal ACN
Dimarts, 30 Març 2021 23:36

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest dimarts en comissió el reglament de funcionament dels consells de districte, el nou òrgan d'ordenació territorial i administrativa de la ciutat. La normativa s'ha aprovat amb els vots d'ERC, En Comú Podem, JxTgn i la CUP. El PSC i els dos regidors no adscrits s'hi han oposat, Cs s'ha abstingut i el PP no ha acudit a la comissió, segons l'Ajuntament. Els consells es constituiran com a mitjans de canalització de la participació ciutadana i de les associacions en els assumptes públics. Per organitzar-los, la ciutat es dividirà en cinc àrees: Centre i Part Baixa, Eixample, Ponent, Nord i Llevant. El president de cada consell serà un regidor del partit més votat al districte en les darreres municipals.

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest dimarts en comissió el reglament de funcionament dels consells de districte, el nou òrgan d'ordenació territorial i administrativa de la ciutat. La normativa s'ha aprovat amb els vots d'ERC, En Comú Podem, Junts i la CUP. El PSC i els dos regidors no adscrits s'hi han oposat, Cs s'ha abstingut i el PP no ha acudit a la comissió, segons l'Ajuntament. Els consells es constituiran com a mitjans de canalització de la participació ciutadana i de les associacions en els assumptes públics. Per organitzar-los, la ciutat es dividirà en cinc àrees: Centre i Part Baixa, Eixample, Ponent, Nord i Llevant. El president de cada consell serà un regidor del partit més votat al districte en les darreres municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: